Bilinredning Vänstersida

Med en bilinredning får du ordning och reda på dina verktyg och maskiner. I transportbilen är det vanligast med inredning på vänstersidan. Du kommer lätt åt grejer och har en bra överblick av det du behöver. Grundstommen på våra inredningar är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system perfekt anpassat för just dig och din verksamhet. Smarta lösningar finns det gott om hos oss och all inredning är Svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

V-LS3 Bilinredning till Ford Custom L1H1

Populär serviceinredning med både lådor och hyllor som passar Ford Transit Custom L1H1.
8 237 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-LS3 Bilinredning till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Populär bilinredning med utdragbara lådor och gott om hyllförvaring till Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic och Fiat Talento L2H1.
10 111 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-LS3 Bilinredning till Ford Connect L2H1

Med mix av lådor och hyllor är detta en mycket populär bilinredning passande Ford Connect L2H1.
8 081 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-LS3 Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinredning med lådor på kullagerskenor och bra hyllutrymme. Passar Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1.
8 156 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1

Bilinredning med gott om förvaringsmöjligheter för både maskinväskor & plastbackar passande Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce L2H1.
5 311 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-LS3 Bilinredning till VW Caddy Standard (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! Bilinredning med kombination av utdragbara lådor & hyllor till VW Caddy L1H1.
7 154 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?