Dubbelgolv till Peugeot Partner
Optimera dina förvaringsmöjligheter i bilen genom ett dubbelgolv. Tack vare de långa utdragbara lådorna får man en god översikt över sitt material & sina verktyg samtidigt som allt ligger dolt och säkert.
11.500 SEK

Dubbelgolv

Förhöjt golv är det vi kallar Dubbelgolv som har blivit en av de mest populära lösningarna hos våra kunder och är ett utmärkt sätt för att komma åt det du behöver, snabbt och smidigt. Dubbelgolv nyttjar utrymmet i bilen maximalt med smarta utdragbara lådor eller fack. I standardutförande medföljer tre lådor, varav en som sidolåda vid skjutdörren. Möjligheterna är oändliga och med vårt system kan du kombinera höga lådor med dubbla låga lådor, slädar bak och/eller vid skjutdörrar och mycket mer. Hittar du inte vad du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Välj en annan kategori

Dubbelgolv Ford Ranger 2-lådor H:220mm

Upphöjt golv med utdragbara lådor passande Ford Ranger dubbelhytt 2015-2019
7 977 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dubbelgolv Nissan Navara 2-lådor H:220mm

Upphöjt golv med utdragbara lådor passande Nissan Navara Double Cab.
8 197 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dubbelgolv Mitsubishi L200 2-lådor H:220mm

Upphöjt golv med utdragbara lådor passande Mitsubishi L200 dubbelhytt.
8 197 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dubbelgolv Fiat Fullback 2-lådor H:220mm

Upphöjt golv med utdragbara lådor passande Fiat Fullback dubbelhytt.
8 197 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dubbelgolv Toyota Hilux 2-lådor H:220mm

Upphöjt golv med utdragbara lådor passande Toyota Hilux dubbelhytt.
8 413 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dubbelgolv Isuzu D-Max 2-lådor H:220mm

Upphöjt golv med utdragbara lådor passande Isuzu D-Max dubbelhytt.
8 413 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.