Kontakta oss

Kristianstads Bilcentrum AB

ePP R011 Fack 110700, 10654 Stockholm
Måndag - Fredag 07:30 - 16:15

Bilinredning i Kristianstad 

I nordöstra Skåne finns vår återförsäljare Kristianstad Bilcentrum som har lång erfarenhet av transportbilar och bilinredning. De säljer och monterar Work Systems inredningar samt installerar den utrustning vi säljer. 

Bilinredning av högsta kvalitet & bästa pris

Här finns en bred kunskap och stor erfarenhet inom montage och försäljning av Work Systems
egentillverkade bilinredning samt även ett brett utbud av bilutrustning. Våra system är tillverkade i plåt och
håller högsta kvalitet till marknadens bästa pris.

Se våra produkter

Mattias Hellberg

Försäljning
044-186249

Fredrik Bengtsson

Försäljning
044-186249

Karta - Google

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.