Kontakta oss

Work System Västerås

Omformargatan 7, 72137 Västerås
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00 | Fredag 07:00 - 15:00

Bilinredning Västerås

På Nya Tunbytorps industriområde hittar du Work System Västerås anläggning som säljer bilinredning och bilutrustning. Vi välkomnar både nya och befintliga kunder från hela Västeråsregionen. Här finns stor erfarenhet och kunskap inom montage och försäljning av Work Systems egentillverkade bilinredning samt även ett brett utbud av bilutrustning. Våra system är tillverkade i aluminium och håller högsta kvalitet till marknadens bästa pris. 
Se våra produkter

Mikael Säflund

Platschef
073-511 05 00

Dennis Nilsebo

Verkstadsansvarig

Karta - Google

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.