Bilinredning Vänstersida

Med en bilinredning får du ordning och reda på dina verktyg och maskiner. I transportbilen är det vanligast med inredning på vänstersidan. Du kommer lätt åt grejer och har en bra överblick av det du behöver. Grundstommen på våra inredningar är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system perfekt anpassat för just dig och din verksamhet. Smarta lösningar finns det gott om hos oss och all inredning är Svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

V-BAS Bilinredning till Citan Lång, NV250 L1 & Kangoo Express

Bilinredning V-BAS är instegsmodellen på vänstersidan till Mercedes Citan Lång, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express
2 791 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-BAS Bilinredning till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1 Dubbelhytt

Bilinredning V-BAS är instegsmodellen på vänstersidan till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1 Dubbelhytt.
2 895 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-BAS Bilinredning till Citan Extra Lång, NV250 L2 & Kangoo Maxi

Bilinredning V-BAS är instegsmodellen på vänstersidan till Mercedes Citan Extra Lång, Nissan NV250 L2 & Renault Kangoo Maxi.
3 175 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Citan Lång, NV250 L1 & Kangoo Express

Bilinredning med enkel hyllförvaring som passar Mercedes Citan Lång, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express
3 712 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1 Dubbelhytt

Bilinredning med enkel hyllförvaring som passar Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1 Dubbelhytt
3 758 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

Bilinredning med enkel hyllförvaring som passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro och Toyota ProAce L1H1.
3 928 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.