Bilinredning Högersida

Bilinredning på högersidan i en transportbil är ofta ett komplement till inredningen på vänstersidan. Men kan även lika gärna fungera för sig själv, allt är beroende på vilket behov du har. Vi anpassar inredningen så att det fungerar på bästa sätt för dig och din verksamhet. Grundstommen på våra inredningar är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system perfekt anpassat för just dig och din verksamhet. Smarta lösningar finns det gott om hos oss och all inredning är Svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

H-BAS Bilinredning till Citan Extra Lång, NV250 L1 & Kangoo Maxi

En smidig och smal inredning för Mercedes Citan Extra Lång, Nissan NV250 L2 & Renault Kangoo Maxi på högersidan med bra förvaringsmöjligheter.
2 737 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1 Dubbelhytt

En smidig och smal inredning för Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1 Dubbelhytt på högersidan med bra förvaringsmöjligheter.
2 836 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Citan Lång, NV250 L1 & Kangoo Express

Liten smidig inredning för högersidan som passar Mercedes Citan Lång, Nissan NV250 L1 & Renault Kangoo Express
2 875 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Bilinredning H-BAS är instegsmodellen till Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic och Fiat Talento L2H1.
2 905 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Talento, NV300, Vivaro & Trafic L1H1

Smidig bilinredning för högersidan som passar Nissan NV300, Opel Vivaro, Renault Trafic och Fiat Talento L1H1.
3 047 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Movano, Master & NV400 L2H2

Smidig bilinredning för högersidan som passar Opel Movano, Renault Master och Nissan NV400 L2H2 modell.
3 134 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.