Bilinredning Högersida

Bilinredning på högersidan i en transportbil är ofta ett komplement till inredningen på vänstersidan. Men kan även lika gärna fungera för sig själv, allt är beroende på vilket behov du har. Vi anpassar inredningen så att det fungerar på bästa sätt för dig och din verksamhet. Grundstommen på våra inredningar är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system perfekt anpassat för just dig och din verksamhet. Smarta lösningar finns det gott om hos oss och all inredning är Svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

H-ENKEL Bilinredning till Boxer, Ducato och Jumper L2H2

Bilinredning med bra hyllutrymme för blandat sortiment i Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2
7 961 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-SDH4-420 Bilinredning till Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Bilinredning med smidig åtkomst till kullagrade lådor vid sidodörren till Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2
11 008 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Boxer, Ducato & Jumper L2H2

En smidig och smal inredning för Peugeot Boxer, Fiat Ducato & Citroen Jumper L2H2 på högersidan med bra förvaringsmöjligheter.
3 762 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-BAS Bilinredning till Boxer, Ducato och Jumper L3H2

En smidig och smal inredning för Peugeot Boxer, Fiat Ducato och Citroen Jumper L3H2 på högersidan med bra förvaringsmöjligheter.
4 266 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-SDH4-AB Bilinredning till Boxer, Ducato & Jumper L2H2

Bilinredning med arbetsbänk med hyllförvaring och utdragbara lådor till Boxer, Ducato & Jumper L2H2
10 255 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

H-SDH4-420 Bilinredning till Boxer, Ducato och Jumper L3H2

Bilinredning med smidig åtkomst till kullagrade lådor vid sidodörren till Peugeot Boxer, Fiat Ducato och Citroen Jumper L3H2
12 542 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?