Tips & guider

Varför ska man ha bilinredning?

Varför ska man ha bilinredning?

Med bilinredning i bilen ser du till att du alltid har rätt sortiment tillgängligt under din arbetsdag. De praktiska fördelarna med att ha ordning och reda är kanske uppenbara, men låt oss gå lite djupare in på vad du kan spara i tid, pengar och resurser.

Även om jobbet du utför under dagen är planerat och produkterna inhandlade kan oförutsedda behov dyka upp. Då ska sortimentet i din arbetsbil finnas som ett komplement så att du slipper onödiga resor. Med ett genomtänkt sortiment i bilen kan du i genomsnitt spara en resa till grossisten om dagen. Det innebär en tidsvinst på 165 timmar och en besparing på 41 250 kronor på ett år. Det minskar också klimatpåverkan med 330 kg koldioxidutsläpp.

Med bilinredning i bilen kan du spara:

41 250 KRONOR 

165 TIMMAR  

330 KG CO2-UTSLÄPP


En bilinredning är också avgörande för krocksäkerheten. Om olyckan skulle vara framme är det viktigt att verktyg och annan utrustning är väl förankrade för att inte orsaka ytterligare skador på förare och bil. Alla våra inredningar krocktestas enligt branschstandarden NS286 för att säkerställa maximal säkerhet för våra kunder.


Beräkningen är baserad på en insparad resa per dag. Vi har räknat på en resa på 10 km tur och retur, vilket tar cirka 45 minuter, med en liten skåpbil som släpper ut 150g koldioxid per kilometer. Nettokostnaden för en anställd räknar vi som 250 kr i timmen.
loader