LS3 TILL CADDY
DETTA ÄR EN AV VÅRA MEST POPULÄRA BILINREDNINGAR TILL VW CADDY STANDARD. DU FÅR BRA FÖRVARINGSMÖJLIGHETER FÖR SÅVÄL DINA VERKTYGSVÄSKOR, MASKINER, FÖRBRUKNINGSMATERIAL OCH DITT ABSOLUT MINSTA SORTIMENT. LÅDORNA ÄR POPULÄRA ATT KOMPLETTERA MED VÅRA NYA SORTIMENTLÅDOR. SAMT ATT KOMPLETTERA GAVELN MED VÅRA NYA SMARTBOXAR FÖR ATT MAXIMERA FÖRVARINGSUTRYMMET.
5.843 SEK

BILINREDNING Renault

Som ett av Europas största bilföretag har Renault valt en smidig och populär fordonspark som lockar kunder på grund av ett något lägre pris. Då Renault täcker alla kunders storlekskrav, täcker vi på Work System alla inredningskrav. Våra bilinredningar passar Renault perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
Bilinredning för vänstersida Prisexempel 2807 SEK

Bilinredning Vänstersida

Bilinredningar anpassade för vänstersidan i en transportbil som hjälper dig hålla ordning och reda.
Visa 91 produkter i kategorin
Bilinredning till högersida Prisexempel 2737 SEK

Bilinredning Högersida

Bilinredningar anpassade för högersidan i en transportbil som hjälper dig hålla ordning och reda.
Visa 44 produkter i kategorin
Dubbelgolv och förhöjt golv hjälper dig att få maximalt utrymme i din arbetsbil. Prisexempel 10636 SEK

Dubbelgolv

Dubbelgolv (Förhöjt golv) är ett bra exempel på utrustning som skapar stora förvaringsmöjligheter, tillgänglighet och ergonomi. Samtidigt frigörs avlastningsytor med möjlighet till ytterligare inredning ovanpå dubbelgolvet.
Visa 20 produkter i kategorin
Stora lådhurtsar till din bil Prisexempel 6844 SEK

Stora lådhurtsar

Optimera dina förvaringsmöjligheter med en eller flera lådhurtsar
Visa 18 produkter i kategorin
Exempel på bilutrustning/tillbehör är våra plastbackar Prisexempel 16 SEK

Tillbehör bilinredning

Smartbox, avdelare, plastbackar, lådavdelare, sortimenthållare, steghållare, pärmställ är en del av våra tillbehör vi kan erbjuda till våra bilinredningar.
Visa 74 produkter i kategorin
Verktygstavlor till din arbetsbil. Prisexempel 554 SEK

Verktygstavlor

Verktygstavlor finns både invändiga och till bakdörrar.
Visa 17 produkter i kategorin

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Bilinredning & Dubbelgolv

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.