Vänstersida

Välj en annan kategori

V-BAS Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper modell L1H1.

Bilinredning V-BAS är instegsmodellen till Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1.
2 476 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper modell L1H1.

Bilinredning V-ENKEL med gott om hyllförvaring samt utnyttjande av lastutrymmet för Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1.
3 438 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

V-LS3 Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper L1H1.

Populär serviceinredning med både lådor och hyllor som passar Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1.
5 793 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

V-LB6 Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper L1H1.

Denna bilinredning har en lättåtkomlig lådhurts precis innanför bakdörrarna i Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1
8 100 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.