Bilinredning Vänstersida

Med en bilinredning får du ordning och reda på dina verktyg och maskiner. I transportbilen är det vanligast med inredning på vänstersidan. Du kommer lätt åt grejer och har en bra överblick av det du behöver. Grundstommen på våra inredningar är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system perfekt anpassat för just dig och din verksamhet. Smarta lösningar finns det gott om hos oss och all inredning är Svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

V-LS3 Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper L1H1.

Populär serviceinredning med både lådor och hyllor som passar Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1.
6 933 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper modell L1H1.

Bilinredning V-ENKEL med gott om hyllförvaring samt utnyttjande av lastutrymmet för Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1.
4 210 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-BAS Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper modell L1H1.

Bilinredning V-BAS är instegsmodellen till Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1.
2 976 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-LB6 Bilinredning till Nemo, Fiorino och Bipper L1H1.

Denna bilinredning har en lättåtkomlig lådhurts precis innanför bakdörrarna i Citroen Nemo, Fiat Fiorino och Peugeot Bipper L1H1
9 566 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?