SVARTLACKAD EU FRONTBÅGE FORD RANGER
Denna EU godkända frontbåge är unikt modellanpassad till Ford Ranger 2012- (passar även facelift 2019-) och följer bilens linjer snyggt. Monteringsdetaljerna är noga framtagna till modellen för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt. Frontbågen har fästen för 2-3 extraljus alt. LED ramp.
5.490 SEK

Styling för transportbil & pickup

Vi erbjuder ett brett sortiment för styling till din transportbil eller pickup. Frontbågar, Sidesteps, vindavisare, skärmbreddare, huvskydd är några exempel på Exteriöra tillbehör för styling av transportbil och pickup. Vi har också ett stort utbud på modellanpassade produkter till pickup och transportbilar för styling som även skyddar din bil mot oönskade repor och dylikt. Våra huvskydd är unika till varje bilmodell och minskar stenskott på framrutan. Utöver att produkterna stylar utseendet på din transportbil eller pickup underlättar många produkter din arbetsplats och vardag. När du exempelvis väljer sidesteps som styling för din bil gör man ur- och instigning enklare. Med vindavvisare kan fönstret öppnas vid regn, förbättrar luftcirkulationen och minskar imning. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Dörrstegar och dragkroksteg hos Work System Prisexempel 1300 SEK

Dörrstege & Dragkrokssteg

Modellanpassade dörrstegar och dragkrokssteg som underlättar in- och urstigning.
Visa 5 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?