Hjälpfjädrar

För dig som kör med mycket last är hjälpfjädrar ett bra hjälpmedel för att öka komforten och säkerheten. Enkelt montage utan större ingrepp på bilens kaross.

Hjälpfjädrar passar Nissan Navara 2016-.

Hjälpfjädrarna kompletterar bilens huvudfjädring
1 960 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Luftfjädring manuell påfyllning passande till Toyota Hilux 2016- 4WD.

Lastfjädrarna ersätter bilens huvudfjädring manuell påfyllning.
7 830 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Hjälpfjädrar passar Trafic och Vivaro och NV300 2014-.

Lastfjädrarna ersätter bilens huvudfjädring
1 421 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till
12 185 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Hjälpfjädrar passar Ford Custom 2014- (Ej Chassi).

Lastfjädrarna ersätter bilens huvudfjädring
2 835 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Luftfjädring inklusive kompressor passande till Mercedes Sprinter och VW Crafter från 2006- (Passar ej 4wd eller dubbelhjul).

Luftfjädringen är i de flesta fall konstruerad för att arbeta tillsammans med bilens originalfjädring. (Passar ej 4wd eller dubbelhjul).
10 550 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
Ops...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?