Skyddsinklädnad & Lastsäkring

Investerar du i en skyddsinklädnad från dag ett kan du vara säker på ett minimalt slitage och bilen är som ny invändigt efter många års användning. Vi har måttanpassad skyddsinklädnad men vi kan även hjälpa dig med specialanpassad inklädnad från våra egna verkstäder. Jämfört med exempelvis traditionella träväggar (HDF-skivor, Poppelplywood etc) är Sandwich Polypropylene ett material med många fördelar som betydligt lägre vikt, plasten i sig är ett dött material som inte ”slår sig” av fukt samt är isolerande och ljuddämpande
Komplett kit av skyddsinklädnad till din arbetsbil Prisexempel 2871 SEK

Kit

Här hittar du kompletta kit för skyddsinklädnad av din transportbil.
Visa 46 produkter i kategorin
Skyddsinklädnad och lastsäkring till golv, väggar och tak. Prisexempel 1356 SEK

Golv, Väggar & Tak

Skyddsinklädnad för Golv, Väggar & Tak
Visa 145 produkter i kategorin
Lastsäkring till din arbetsbil Prisexempel 546 SEK

Lastsäkring Kit

Att säkra sin last är viktigt för säkerheten och att din last är hel efter transporten. Här hittar du kit för lastsäkring.
Visa 4 produkter i kategorin
Tillbehör till lastsäkring för din arbetsbil Prisexempel 42 SEK

Lastsäkring Tillbehör

Här hittar du allt från traditionella lastöglor och spännband till modernare lösningar som lastskenor i aluminium och bedsabskenor mm.
Visa 11 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?