Värmare

Vill du slippa skrapa rutorna på vintern och samtidigt eliminera kallstarter, är en värmare ett klockrent val. Med en dieselvärmare och kupéfläkt löser du problemet och möts av en varm bil utan imma och is på rutan. I skåpsutrymmet bak i bilen kan vi erbjuda skåpsvärmare för ett lika bra klimat som i hytten. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Välj en annan kategori

GSM-start Thermo call TC4 Advanced Webasto

Styr din värmare med din Smartphone!
3 980 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Fjärrstart (T100)

Smart fjärrstart (tid kan ställas in på denna handenhet).
3 680 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Tidur till Dieselvärmare.

Tidur är den perfekta startutrustningen för dig som använder bilen vid bestämda tider.
860 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Fjärrstart Enkel (T91)

Smart fjärrstart (marknadens minsta).
2 980 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dieselvärmar kit EVO5 L200 & Fullback

Kit Diesel/Vattenvärmare EVO5 L200 och Fullback
12 020 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dieselvärmar kit EVO5 Ford Ranger

Kit Diesel/Vattenvärmare Ford Ranger
12 435 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.