SLÄDE MITSUBISHI L200
Vår släde monteras bak, på sidan (om du har skjutdörrar) eller på flaket om du har en pickup. En släde är perfekt för dig som kör runt med tyngre verktyg som luftkompressor, svets etc. Slädarna är praktiska och inte minst ergonomiska, då de minimerar tunga lyft. Vi kan montera släden på eller under våra dubbelgolv och tillsammans med lådhurtsar blir det en ultimat kombination. 
8.067 SEK

Lastslädar

En lastsläde kan monteras bak, på sidan (om du har skjutdörrar) eller på flaket om du har en pickup. En släde är perfekt för dig som kör runt med tyngre verktyg som luftkompressor, svets etc. Slädarna är praktiska och inte minst ergonomiska, då de minimerar tunga lyft. Vi kan montera lastsläden på eller under våra dubbelgolv och tillsammans med lådhurtsar blir det en ultimat kombination. Vi har lastslädar för de flesta behov, ytterligare ett exempel är vår gassläde (anpassat för gasflaskor). Självklart kan du även använda släden som ett utdragbart arbetsbord. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.

Släde VW Amarok

Släde till VW Amarok 2010-
9 848 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde Ford Ranger

Släde till Ford Ranger 2012-
9 692 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde Nissan Navara

Släde till Nissan Navara NP300 2016-
9 624 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde Mitsubishi L200

Släde till Mitsubishi L200 2016-
9 680 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde Toyota Hilux

Släde till Toyota Hilux D-Cab 2016-
9 680 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde Mercedes X-Klass

Släde Mercedes X-Klass 2017-
9 692 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?