Du har valt Citroën Berlingo L1
Våra bilinredningar passar Citroën Berlingo L1 perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Smartbox

Med en Smartbox får du ordning och reda på din utrustning. Förvara dina limtuber, pärmar, spray, tänger och annan utrustning på ett låttåtkomligt och säkert sätt. Smartboxen finns med flera olika funktionaliteter och storlekar. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar efter just dina behov.
Välj en annan kategori

Smartbox Fack 1240mm

Smartbox Fack 1240mm i 2mm plåt och orange lack, perfekt till verktygstavlan
490 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Fack 200mm

Smartbox Fack 200mm, smidigt fack som komplement till din inredning
180 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Limtub 8-Fack

Smartbox Limtub 8-Fack, utmärkt för snabbt åtkomst med bra placering.
200 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox A4

Smartbox A4 håller papper eller broschyrer på plats
261 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Pärm

Smartbox Pärm för snabb och smidig hantering av pärmar.
416 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Fack 350mm

Smartbox Fack 350mm extra förvarning på gavel eller verktygstavla
200 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.