Välj en annan kategori

Nivåsensor DVS90

Art. nr.929-600915

Nivåsensorn skyddar mot stöld av fälgar tex. och bogsering av bilen. Larmet utlöses om bilen vinklas på något vi som tex vid bogsering eller fälgar varningsljus eller annat utan på bilen försöker stjälas.

Det finns 3 känslighetsnivåer som kan ställas i PC-programmet. laddas enkelt ned från internet och läggs in i larmet med hjälp av det DEFA-utvecklade programmet DEFA Express samt en USB-anslutning. Justering av sensorinställning och konfigurering av ingångar och utgångar för extra utrustning görs enkelt via PC-programmet.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.3kg
30min
1 dag
12mån
X
420 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.