Krocktest på riktigt!
Vårt största säkerhetsprojekt genom tiderna!
Nivåsensor DVS90

Nivåsensor DVS90

Artikelnummer:929-600915

Nivåsensorn skyddar mot stöld av tex. fälgar och bogsering av bilen.
446 SEK
Exkl. 25 % moms

Storlek

Längd: 0 mm
Höjd: 0 mm
Bredd: 0 mm
Vikt: 0.3 kg

Information

Montagetid: 30 min
Leveranstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Lägg till
Produktinformation
Nivåsensorn skyddar mot stöld av fälgar tex. och bogsering av bilen. Larmet utlöses om bilen vinklas på något vi som tex vid bogsering eller fälgar varningsljus eller annat utan på bilen försöker stjälas.

Det finns 3 känslighetsnivåer som kan ställas i PC-programmet. laddas enkelt ned från internet och läggs in i larmet med hjälp av det DEFA-utvecklade programmet DEFA Express samt en USB-anslutning. Justering av sensorinställning och konfigurering av ingångar och utgångar för extra utrustning görs enkelt via PC-programmet.

Larm Defa DVS90

Kvalitetsbillarm från DEFA. Ett av marknadens bästa billarm. OBS Dessa larm säljes endast ihop med montering.
2 452 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rörelsesensor DVS90

Rörelsesensor med 5m kabel för larmenheten Defa DVS90.
350 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Nivåsensor DVS90

Nivåsensorn skyddar mot stöld av tex. fälgar och bogsering av bilen.
446 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Dubbelverifiering Keyless DVS90

Dubbelverifiering är en extra fjärrkontroll speciellt framtagen för bilar med Keyless-system. Detta för att tjuvarna nu har system för att läsa av nycklarna och stjäla bilen.
452 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
Ops...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?