LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Dubbelverifiering Keyless DVS90

Dubbelverifiering Keyless DVS90

Art. nr.929-600676

Hur säker är egentligen fordonets original startspärr, cylinderlåsen eller fjärrkontrollerna till ditt fordon?
I dag är kofot och dyrk utbytt mot Pc-program med sändare/mottagardekoder till cylinderlås och tändningslås och tjuvarna blir ständigt smartare. Med dekodern låser man upp bildörrar på någon sekund på samma sätt som om man använt originalnycklarna till fordonet.

Signaler från nyckellösa enheter(keyless) kan när som helst stjälas/kopieras från nycklar(fjärrkontroller) som ligger i ägarens ficka eller i hemmet utan att det märks. Fordonet låses sedan upp och startas som om tjuven hade den nyckellösa enheten i sin egen ficka. Med en PC deaktiveras fordonets startspärr och startas enkelt med en knapptryckning.

Second Authorization är en extra fjärrkontroll speciellt framtagen för bilar med Keyless-system. Med Second Authorization måste larmet stängas av via en extern fjärrkontroll innan bildörren öppnas.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.3kg
30min
4 dagar
12mån
X
452 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.