LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Larm Defa DVS90

Larm Defa DVS90

Art. nr.929-600900

OBS Dessa larm säljes endast ihop med montering.
Ge tjuven en anledning att inte göra inbrott i ditt fordon. Skydda din bil med DEFAs kvalitets Larm. Med många års erfarenhet har dem ett av marknadens bästa billarm.

I paketet ingår en centralenhet som är själva larmet. Till detta kopplar man statuspanelen som är den enda delen på larmet man kan se, en blått blinkande LEDdiod som visar att bilen är larmad. För att ytterligare visa att bilen har larm finns dekaler till bilrutorna. Den mest avskräckande delen om larmet går är självklart sirénen som sitter under huven på bilen. Ytterligare delar går att köpa till som rörelsedetektorer eller nivådetektorer som skyddar bilen ännu mer.

Programvara
DEFA skräddarsyr programvara speciellt anpassad för olika bilmodeller. Programvaran för att anpassa larmet till bilen laddas enkelt ned från internet och läggs in i larmet med hjälp av det DEFA-utvecklade programmet DEFA Express samt en USB-anslutning. Justering av sensorinställning och konfigurering av ingångar och utgångar för extra utrustning görs enkelt via PC-programmet.

Dimensioner och vikt
Centralenhet: (105-90-28) – 98g
Sirén: (113-77-60) – 420g
Nivåsensor: (50-50-10) – 48g
Rörelsesensor: (78-50-10) – 65g
Vindrutemodul: (35-13-10) – 31g

Totalmått

120mm
28mm
90mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.8kg
240min
1 dag
12mån
X
2 452 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.