Vindavvisare och Skärmbreddare

Vindavvisare finns både för huv och fönsterruta. En huvvindavvisare minskar risken för stenskott på din huv och vindruta. Med ett huvskydd undviker du fula märken och repor och bevarar istället lacken på bilen. Den leder också om luftströmmen något vilket gör att man inte får så många döda flugor på vindrutan. En huvvindavvisare ger också bilen en ”cool look”. Vill du ha mer ventilation i bilen men slippa drag så är en sidorutevindavvisare ett bra alternativ. Luftcirkulationen förbättras och man undviker imma på fönstren under regniga dagar. Dessutom bidrar en vindavvisare till att minska mängden smuts och snö på sidorutan och på backspegeln vilket gör att du får bättre sikt. Med en sidorutevindavvisare kan du ha fönsterrutorna delvis nervevade och ändå inte få in snö och regn i kupén. Med skärmbreddare ger du bilen ett mer stylat utseende och en tuff look.
Välj en annan kategori

Huvvindavvisare VW Amarok 2010-.

Huvskydd tillverkat i Lexan.
990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Huvvindavvisare VW Caddy 2016-.

Huvvindavvisare i rökfärgad lexan.
990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Huvvindavvisare Toyota HiLux 2016-.

Huvskydd tillverkat i lexan.
990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sidorutevindavvisare HiLux 2016- (4-delar).

Vindavvisare för sidorutorna i lexan.
790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Huvvindavvisare Ford Custom 2013-2017

Huvskydd tillverkad i lexan.
990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sidorutevindavvisare L200 och Fullback 2016-. 4-delar

Vindavvisare för sidorutorna i lexan.
790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.