Vindavvisare (Huvskydd)

Vindavvisare för bil finns både för huv och fönsterruta. En huvvindavvisare, s.k. huvskydd, minskar risken för stenskott på din huv och vindruta. Med ett huvskydd undviker du fula märken och repor och bevarar istället lacken på bilen. Den leder också om luftströmmen något vilket gör att man inte får så många döda flugor på vindrutan. En utanpåliggande vindavvisare ger också din bil en ”cool look”. Vill du ha mer ventilation i bilen men slippa drag så är en sidorutevindavvisare ett bra alternativ. Luftcirkulationen förbättras och man undviker imma på fönstren under regniga dagar. Dessutom bidrar en vindavvisare till att minska mängden smuts och snö på sidorutan och på backspegeln vilket gör att du får bättre sikt. Med en sidorutevindavvisare kan du ha fönsterrutorna delvis nervevade och ändå inte få in snö och regn i kupén.
990 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Huvvindavvisare Ford Custom 2018-.

Huvskydd i lexan passande Ford Custom 2018-.
990 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Sidorutevindavvisare L200 och Fullback 2016-. 4-delar

Vindavvisare för sidorutorna i lexan.
790 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till
990 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Huvvindavvisare Mercedes X-klass 2018-.

Huvskydd i lexan passande X-klass 2018-.
990 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Huvvindavvisare Toyota HiLux 2016-2020.

Huvskydd tillverkat i lexan.
990 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?