Larm, Säkerhet & Värme

Måttanpassade skyddsgaller används för att motverka inbrott och monteras på insidan vid exempelvis bakdörrarnas glaspartier. Våra skyddsgaller är mycket enkla att montera och ger trots sin funktion bra sikt. Larm är ett annat stöldskydd som förebygger inbrott i din transportbil. Vi arbetar med marknadens bästa produkter. För att kunna garantera larmets funktion säljer vi enbart larm tillsammans med montering i någon av våra verkstäder. När olyckan är framme eller om något händer i din transportbil är det viktigt att gardera sig mot brand med exempelvis en brandsläckare. Alla våra brandsläckare är ABC-godkända. Ögon-dusch och Förstahjälpen-Kit är andra produkter du alltid bör ha med dig, tillgängligt och tryggt. Alkolås är ett annat tillbehör inom Larm och Säkerhet. Vi arbetar enbart med marknadens bästa och mest tillförlitliga alkolås och är ett viktigt tillbehör för att direkt minska antalet trafikolyckor. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Larm för din transportbil som förebygger inbrott och stöld Prisexempel 290 SEK

Larm

Utrusta din transportbil med larm som förebygger inbrott och stöld.
Visa 5 produkter i kategorin
Säkerhetslås till transportbilar, skåpbilar och andra arbetsfordon. Prisexempel 2600 SEK

Säkerhetslås

Gör ditt fordon inbrottssäkert med säkerhetslås.
Visa 10 produkter i kategorin
Stöldskydd och larm till ditt arbetsfordon. Prisexempel 1390 SEK

Stöldskydd & skyddsgaller

Inbrottsskyddsgaller gör din bil säkrare
Visa 7 produkter i kategorin
Första hjälpen kit och brandsläckare till ditt arbetsfordon. Prisexempel 113 SEK

Första hjälpen och Brandsläckare

En räddare i nöden när olyckan är framme. Var förutseende och ha dessa produkter tillgängligt.
Visa 7 produkter i kategorin
Alkolås som mäter alkoholkoncentrationen i bilförarens utandningsluft. Prisexempel 2590 SEK

Alkolås

Förbättra säkerheten genom att installera tillförlitliga alkolås i transportbilen.
Visa 2 produkter i kategorin
Dieselvärmare, kupéfläktar, vattenburna element och skåpsvärmare till din arbetsbil Prisexempel 706 SEK

Bränslevärmare

Dieselvärmare, kupéfläktar, vattenburna element och skåpsvärmare är för dig som prioriterar god komfort och bra förarmiljö i din vardag. På köpet minskas motorslitaget vi ex. kallstart.
Visa 15 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?