LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Tvådelad Rullstolsramp B:820mm L:1820mm H:1020mm

Art. nr.932-B82-L182-H102

Rampens grundstomme består av en aluminiumkonstruktion med godkända sidokanter.
Ytbeläggningen är av sträckmetall, vilken dels ger sikt bakåt genom rampen vid uppfällt läge, dels släpper igenom snö och smuts, och dessutom ger det i särklass bästa halkskyddet.
Samtliga delar är natureloxerade, vilket gör rampen extra lätt att hålla ren.

Montering sker med medföljande standardfästen.
Finns även adapterplattor för ännu smidigare montage, ta kontakt med oss så ger vi prisförslag.

Längd utfälld : 1820mm
Vikt : 22kg
Maxlast : 400kg
Bredd insida : 820mm
Bredd utsida : 1050mm
Höjd hopvikt : 1020mm

Totalmått

1820mm
1020mm
820mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

22.0kg
90min
14 dagar
24mån
X
16 130 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.