Välj en annan kategori

Fotsteg bak i rostfritt till Boxer, Ducato och Jumper 2014-.

Art. nr.931-BDJ-Y14-FSBD

Fotsteget gör de enklare att kliva in och ur fordonet vid bakdörrarna perfekt till t.ex. hantverkare och till budbilar där man behöver komma in och ur bakdörrarna frekvent, och det har utstansade upphöjda hål för att förhindrar att man halkar. De kommer modell anpassade och är enkla att montera.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

10.0kg
40min
1 dag
36mån
X
2 500 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.