LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Universal fotsteg för dragkrok i rostfritt 1200mm.
Universal fotsteg för dragkrok i rostfritt 1200 mm.

Universal fotsteg för dragkrok i rostfritt 1200mm.

Art. nr.931-RKS-1200

En mycket praktisk detalj att montera i originalbultarna på dragkroken, och som gör det enkelt att stiga in i bilen, perfekt för t.ex. hantverkare och budbilar .
Fotsteg som man monterar vid bilens dragkrok med hjälp av befintliga bultar för dragkroken (1200 mm).
Passar bilar med infästningshålbild c/c 2X90 mm eller 4X 83 mm maxlast 120 kg .

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

1200mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

8.0kg
30min
1 dag
36mån
X
1 800 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.