LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Fotsteg för dragkrok 600 mm (rostfritt).
Fotsteg för dragkrok 600 mm (rostfritt).
Fotsteg för dragkrok 600 mm (rostfritt).

Universal fotsteg för dragkrok 600 mm (rostfritt).

Art. nr.931-BFMDK-R

Fotsteget är en perfekt artikel för dig som kliver in och ur din bils bakdörrar ofta, det hjälper dig att säkert komma in i bilen då det dels är tillverkat i rostfritt stål (korrosions tåligt) vilket gör det stabilt. Då det även är utrustat med halkskydd minskar risken att slinta och skada sig. Passar dragkrokar med bult c/c 2X90 mm/4X 83 mm, max last 120 kg.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

610mm
135mm
40mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

4.0kg
30min
1 dag
36mån
X
1 300 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.