LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

3st Arbetsljus LED Slinga 500mm

Art. nr.921-L50-B1-H1-A3

Belysning inuti arbetsbilen med våra smidiga LED slingor.
Ser till att det inte blir något problem att hitta exakt det du letar efter i ditt fordon.
Montering sker enkelt med dubbelhäftande tejp på slingan.
Koppla in LED slingorna antingen på bilens originalbelysning alternativt med knapp & timer.

Specifikation:
IP68 klassad
Spridningsvinkel på 120°
Låg förbrukning
60 dioder per meter

Totalmått

50mm
2mm
2mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.2kg
60min
1 dag
36mån
X
1 497 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.