Välj en annan kategori

Arbetsljus LED Fyrkantigt 15W, 850 lumen.

Art. nr.921-H14-B11-D4-15W

Ett vanligt & populärt arbetsljus anpassat för transportbilar. Då man ofta placerar dessa på låghöjd och närma där man arbetar
har vi valt ett 15W arbetsljus med 850 lumen så man inte ska bli allt för bländad när man vänder sig mot bilen.

Specifikation
LED: 5 st X 3 watt.
Volt: 9-32 V DC.
Styrka: 15 watt.
Lumen: 850 lumen
Flood Beam.
IP68
Aluminiumhus och monteringsdetaljer i rostfritt.
Brinntid: 50.000 tim

- Produkten är testad hos SWEDAC ackrediterat företag och har klarat ACT-test (samma som Volvo och Scania använder), samt ljustestade i Sverige.

Totalmått

110mm
126mm
42mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.6kg
2.5min
1 dag
36mån
X
249 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.