Välj en annan kategori

Dränering för Gasol 1st

Art. nr.68-D2

Skydda bilen från eventuellt gasolläckage i lastutrymmet. Våra dräneringsrör för gasol ser till att gasolen flöder ut istället för att stanna kvar. Dessa dräneringar borras genom golvet som skapar ett flöde när olyckan är framme.
Det ingår 1st dräneringsrör i plast

Totalmått

50mm
81mm
50mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.02kg
60min
1 dag
12mån
X
170 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.