LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Skruvstäd stativ upphöjt

Art. nr.64-90-15-21

Stabilt skruvstäds stativ i den upphöjda modellen.
Stativet är perfekt för arbetsbilen där man enkelt kan dra ut och förlänga ut stativet för ergonomiskt arbete.
Vi säljer stativet med två olika sorters skruvstäd, ett 100mm och ett 120mm.

Specifikation:
Justerbart stativ
Stålplåt
Orangelackad

Totalmått

900mm
210mm
150mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

7.1kg
90min
1 dag
36mån
X
1 525 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.