Välj en annan kategori

Smartbox fack 230mm Modul 17.5

Art. nr.63-23-11-15-SB

Smidigt Smartbox Fack på 230mm som passar perfekt på gavlen på något av våra system eller våra verktygstavlor.
Med en 100mm hög kant, så håller facket dina verktyg, spraytuber med mera, på plats under färd men är ändå smidiga att nå.
Finns i 3st olika bredder: 230mm, 330mm och 1200mm.
Kombinera gärna detta smarta tillbehör med våra andra smarta tillbehör för att maximera ytan och användarvänligheten i just din bil.

Totalmått

228mm
128mm
158mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

1.0kg
0.5min
1 dag
12mån
X
246 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.