Nyheter

Nu lanseras mobil laddlösning för batterier från Husqvarna

Nu lanseras mobil laddlösning för batterier från Husqvarna

NU KAN LANDSKAPS- OCH TRÄDVÅRDSPROFFSEN LADDA BATTERIERNA FRÅN HUSQVARNA DIREKT I ARBETSBILEN

Det är med stor glädje som vi på Work System kan presentera detta samarbete tillsammans med Husqvarna.
I samarbete med Husqvarna har Work System utvecklat en mobil laddlösning för Husqvarnas batterier, speciellt anpassad för proffsen inom landskaps- och trädvård. Den nya lösningen minskar behovet av tidskrävande resor fram och tillbaka för att ladda eller byta batterier och uppnår utökad batteritid och batterikapacitet för en dags arbete genom att ladda batterierna över natt. 

Nu erbjuds landskaps- och trädgårdsproffsen mobila batteriladdningslösningar som tar arbetet till en ny nivå. Lösningen finns i tre olika varianter men kan också skräddarsys enligt kundens önskemål. Tillsammans med kundanpassad bilinredning som installeras i bilen erbjuds kunderna en helhetslösning som stödjer lagring och laddning av Husqvarnas batterier, tillbehör och produkter.

Sparar tid och ökar effektivitet

Nu när man inte längre bunden av de traditionella kraftkällornas begränsningar kan man i stället säkerställa att alla viktiga verktyg är lättillgängliga på plats. Det i sin tur, minskar behovet av tidskrävande resor fram och tillbaka för att ladda eller byta batterier och verktyg.
— Vi förstår de utmaningar som park och trädvårdsproffs står inför när det gäller att leverera exceptionella resultat i tid. Vår mobila batterihanteringslösning, i samarbete med Work System, sätter en ny standard för effektivitet, bekvämlighet och hållbarhet inom grönyteskötsel och för trädvårdsbranschen. Utöver det erbjuder vi våra kunder skräddarsydd anpassning till just deras fordon, säger Björn Trotzig, Produktledning batteri & laddare på Husqvarna.
– Vår kompetens inom fordonsinredning, i kombination med Husqvarnas djupa förståelse för branschen, kommer att skapa en helhetsupplevelse för proffsen. Vi ser fram emot att leverera lösningar som driver landskaps- och trädvårdsbranschen in i en ny era, säger Jonas Hallenborg, vd på Work System.

Alla verktyg till hands 

Batterisystemet integreras smidigt i fordonet och gör att landskaps- och trädvårdsproffsen kan ha alla sina verktyg till hands. Det minskar besväret med att lasta och lossa tung utrustning och gör varje projekt mer effektivt.

Maximerad drifttid 

Husqvarnas batterier laddas direkt i fordonet och uppnår utökad batteritid och batterikapacitet för en hel dags arbete genom att ladda batterierna över natt. Det gör att användarna kan fokusera på jobbet utan att oroa sig för avbrott i arbetet. Batterilösningen tryggar ett oavbrutet arbetsflöde, även vid de mest krävande projekten.

loader