Vi lanserar ny takutrustning!

Vi lanserar ny takutrustning!

Den kraftigaste bågen på marknaden med unika funktioner för säker lastning på taket. Nu lanserar vi nästa generation av vår takutrustning där design, funktion och innovation möts.Våra Work Bar takräcken är utvecklade för tuffa förhållanden och för att klara av mycket last vilket gör det till den kraftigaste bågen på marknaden. Den robusta konstruktionen ger hög hållfasthet samtidigt som takräckena är tystare än tidigare generation. Takräckena har även smarta och unika funktioner som underlättar vid lastning och som ger utrymme för snygga och högkvalitativa installationer genom att gömma kablarna i räcket.

Bevisligen hållbara

Inspelningen utfördes under kontrollerade former av proffs. Försök inte återskapa något av innehållet i videon

Unika funktioner och smarta tillbehör

Vår patentsökta Flex List som sitter i räcket gör att man kan stoppa i och ur tillbehör för lastning utan att behöva klippa eller plocka ur listen.

Takfötterna monteras enkelt mot fordonet med en modellanpassad gummidistans för optimal passform. Höjden som takräcket är installerat på justeras med hjälp av tydliga höjdindikationer för att få bågarna i samma nivå. Kåpan skyddar både mot vatten och ger möjlighet att gömma kablar till arbets- och varningsljus. 


Vi lanserar även unika tillbehör till takräckena som gör att du smidigt kan förankra last på taket. Våra nya laststopp kan enkelt vridas i där du vill ha dem och kan även förvaras på baksidan av takräcket utan att vara i vägen när de inte används. Vi erbjuder även lastöglor som monteras utan att man behöver plocka bort ändlocket och som enkelt kan skjutas i sidled till önskad position.

Kombinera gärna tillbehören med spännrem eller spännband för ännu säkrare förankring på taket.

Hitta takräcke till din bilmodell här

Produkter i inlägget
loader