LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Verktygstavlor bakdörrar till Citroen Berlingo & Peugeot Partner

Art. nr.VT-BP-LXH1-Y08-VD-2

Komplettera din bilinredning med dessa verktygstavlor för bilens bakdörrar.

Verktygstavlorna är formanpassade till dörrarnas övre del.
Passa på att komplettera med krokar eller smartbox för extra förvaring.
Tavlorna fungerar inte bara som extra förvaringsmöjlighet utan även som inbrottsskydd.

Levereras med alla monteringsdetaljer.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

3.8kg
30min
3 dagar
36mån
X
1 163 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.