LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Dubbelgolv Fiat Fullback 2-lådor H:220mm

Art. nr.D22-FULL-DH-Y16-L2

Optimera dina förvaringsmöjligheter på flaket genom ett dubbelgolv.
Tack vare de långa utdragbara lådorna får man en god översikt över sitt material & sina verktyg samtidigt som allt ligger dolt och säkert.

Detta dubbelgolv består av 2st lådor.
Lasthöjden i lådorna är 130 mm.
Lådornas lastlängd är 1385 mm.
Lastbredden i lådorna är 395mm.
I varje låda kan man lasta maximalt 65kg utbredd last.

Dubbelgolv

Work Systems dubbelgolv är utformade för att passa perfekt, vi monterar eller levererar skräddarsydda lösningar för just din arbetsbil.
Vi erbjuder marknadens bästa priser med 36 månaders garanti på alla våra dubbelgolv. Till våra dubbelgolv använder vi halksäkert Wira golv i stark björkplywood.
Lådorna under dubbelgolvet använder vi våra stabila teleskåpskenor som ger en mjuk öppning och stängning samt ger 100% utdragsmöjlighet.
Det finns även möjlighet att komplettera våra dubbelgolv i efterhand med andra inredningar eller tillbehör som avdelare som ger möjlighet att hålla enkel ordningar i lådorna och gummimattor som minskar vibrationer.
Ring eller besök oss för ett skräddarsytt dubbelgolv efter dina önskemål.

Totalmått

0mm
220mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

54.0kg
184.9min
3 dagar
36mån
X
8 197 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.