LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Dubbelgolv H:220mm 3-lådor till VW Caddy L1 med standardvägg

Art. nr.D21-CADDY-L1H1-Y04-H-L3

Dubbelgolvet passar till till Volkswagen Caddy L1 med standardvägg från årsmodell 2004.

Optimera dina förvaringsmöjligheter i bilen genom ett dubbelgolv.
Tack vare de långa utdragbara lådorna får man en god översikt över sitt material & sina verktyg samtidigt som allt ligger dolt och säkert.

Detta dubbelgolv består av 3st lådor varav 2st som man drar ut bakåt samt 1st som man drar ut genom sidodörren.
Lasthöjden i samtliga lådor är 130 mm.
Lådorna bakåt har en lastlängd på 1035 mm & lådan i sidodörren 1210 mm.
Lastbredden i lådorna bakåt är 570 mm & 395 mm, lådan i sidodörren har 310 mm lastbredd.
I varje låda kan man lasta maximalt 65kg utbredd last.

Det finns två olika alternativ hur man monterar detta dubbelgolv.
Antingen väljer man en universal monteringspåse som innehåller vinklar som sedan fästs i golv osv.
Sedan har vi även en underskiva för snabbare och effektivare montering vilket delvis skruvas i lastöglorna.
Välj monteringsmetod i nästkommande pop-up.


Dubbelgolv

Work Systems dubbelgolv är utformade för att passa perfekt, vi monterar eller levererar skräddarsydda lösningar för just din arbetsbil.
Vi erbjuder marknadens bästa priser med 36 månaders garanti på alla våra dubbelgolv. Till våra dubbelgolv använder vi halksäkert Wira golv i stark björkplywood.
Lådorna under dubbelgolvet använder vi våra stabila teleskåpskenor som ger en mjuk öppning och stängning samt ger 100% utdragsmöjlighet.
Det finns även möjlighet att komplettera våra dubbelgolv i efterhand med andra inredningar eller tillbehör som avdelare som ger möjlighet att hålla enkel ordningar i lådorna och gummimattor som minskar vibrationer.
Ring eller besök oss för ett skräddarsytt dubbelgolv efter dina önskemål.

Totalmått

0mm
220mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

66.5kg
109.8min
3 dagar
36mån
X
10 658 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.