Du har valt Citroën
Våra bilinredningar passar Citroën perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Takräcke

Ett svensktillverkat takräcke och lastbågar som ingår i kategorin takutrustning är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Ett av marknadens lägsta takräcke som underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande. Våra takbågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. När vi utvecklade våra takräcken tänkte vi enkelhet och funktionalitet för våra lastbågar.
Välj en annan kategori

Takräcken 2st till Citroen Berlingo & Peugeot Partner

1300mm takbågar med slimmad design.
1 722 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
1 832 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
2 810 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 3st till Citroen Berlingo & Peugeot Partner

1300mm lastbågar med slimmad design.
2 558 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 2st till Citroen Jumpy, Peugeot Expert & Toyota Proace

2st Takräcken till Expert, Jumpy & Proace
1 665 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 3st till Citroen Jumpy, Peugeot Expert & Toyota Proace

3st Takräcken till Expert, Jumpy & Proace
2 607 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.