LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Lasträcke passande till Rolltop rails

Lasträcke passande till Rolltop rails

Art. nr.953-ROLL5

Lasträcke som kan monteras på alla typer av rails som har rails som består av runda rör. Det är mycket lätt att motera och demontera , perfekt för de som vill ha många användnings möjligheter på sin pickup.
Passar perfekt med Worksystem´s Rolltop sidorails, och på dessa kan man sedan montera t.ex. Cykelhållare eller takbox.

Totalmått

1750mm
70mm
20mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.0kg
45min
1 dag
12mån
X
3 500 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.