Takräcke

Ett svensktillverkat takräcke och lastbågar som ingår i kategorin takutrustning är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Ett av marknadens lägsta takräcke som underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande. Våra takbågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. När vi utvecklade våra takräcken tänkte vi enkelhet och funktionalitet för våra lastbågar.
Välj en annan kategori

Takräcke 1st till Ford Custom

1st Takräcken till Ford Custom
1 007 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 2st till Ford Connect

2st Takräcken till Ford Connect.
1 653 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 2st till Ford Custom

2st Takräcken till Ford Custom
1 813 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 3st till Ford Connect

3st Takräcken till Ford Connect.
2 604 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 3st till Ford Custom

3st Takräcken till Ford Custom
2 820 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.