kopplingskit inverter och batteri Ford

Här hittar du kopplingskit för inverter och batteri.

Dc/DC Laddare D250SE 20A Laddning mellan batterier.

D250SE Den nya tekniken mellan startbatteri och förbrukningsbatteri. Fungerar som en kraftfull inbyggd laddning när du är på resande fot.
3 745 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Kopplingskit till inverter 300-700W

Med kopplingskittet medföljer kablar, säkring, batterivakt och kabelskor för att göra installationen enkel.
1 879 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Smartpass 120 (Ökar laddningen 120A när D250SA är installerad)

Separerar, prioriterar & förbättrar batterier och utrustning. OBS! Denna enhet är slav till D250SA och fungerar inte enskilt.
3 913 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

FAQ för kopplingskit inverter och batteri

Det beror på inverterns modell och kapacitet. Ett standardkopplingskit för inverter inkluderar vanligtvis kablar för att ansluta invertern till batteriet samt eventuella säkringar eller säkringshållare för att skydda systemet. Det är viktigt att välja ett kopplingskit som matchar inverterns strömförbrukning och rekommendationer från tillverkaren för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

Valet av kopplingskit för ditt batteri beror på batteriets typ (t.ex. bly-syra, AGM, litium) och dess specifikationer som spänning (V) och kapacitet (Ah). Ett kopplingskit bör inkludera lämpliga kablar och anslutningar som är kompatibla med batteriets poler och kan hantera den strömstyrka som ditt system kräver. Kontrollera alltid batteriets och det tilltänkta kopplingskitets specifikationer för att säkerställa att de är kompatibla.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader