LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Dc/DC Laddare D250SA 20A Laddning mellan batterier.

Dc/DC Laddare D250SE 20A Laddning mellan batterier.

Art. nr.928-D250SE

Kraftfull inbyggd laddning när du är på resande fot.
D250SE som har en prisbelönt svensk teknik tillåter dubbla ingångar för att du ska kunna njuta mer av bil med maximal batterikapacitet och är en perfekt laddare för fordon utan tillgång till elnät.
D250SE är en helautomatisk, 5-stegsladdare som levererar upp till 20A ström till alla 12V-batterier med bly-syra från 40 - 300Ah, inklusive våt, EFB, MF, Ca/Ca, AGM, Gel och även litium
Den har valbara laddningsspänningar för AGM-batterier och kan använda kraft genom dubbel ingång från generator, solpanel och vindkraft. När servicebatteriet är fulladdat kommer D250SE att automatiskt omdirigera underhållsladdningsströmmen till startbatteriet. D250SE kan upprätthålla en stabil uteffekt upp till 20 A till fordon utrustade med smarta ECU-styrda generatorer och har även en temperatursensor för optimerad laddning oavsett väderförhållanden.

20 A helautomatisk temperaturkompenserad laddning för batterier från 40 -300 Ah när du är på resande fot
Dubbel ingång (solpanel och generator parallellt)
Kompatibel med smart generator
Batteriseparation, ersätter dioder och VSR-reläer
Solpanelregulator med Maximum Power Point Tracking (MPPT)
Valbart AGM-alternativ - 14,4 V eller 14,7 V
Maximerad laddning för bättre batteritid och prestanda
Temperatursensor för att kompensera varma eller kalla väderförhållanden
Stänk- och dammskyddad (IP65)
Kompatibel med SMARTPASS 120 för den ultimata 140 A krafthanteringslösning

Ineffekt 11.5-23V, 25A
Uteffekt 14.4V, 20A max
Backström* Motsvarande mindre än 1 Ah/månad
Omgivningstemperatur -20°C till +50°C (-4°F till +122°F)
Batterityper Alla typer av bly-syrabatterier, 12V, WET, MF, Ca/Ca, AGM, EFB, GEL
Batterikapacitet 40-300Ah
Garanti 2 år
Kapslingsklass IP65
Rippel** mindre än 4 %

Totalmått

210mm
110mm
65mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.0kg
30min
1 dag
24mån
X
2 649 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.