Takräcke

Våra egenutvecklade takräcken och lastbågar, som också kallas för lasthållare, är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Ett av marknadens lägsta takräcke som underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande. Våra takbågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6036 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga på din bil. Ett svensktillverkat lasträcke eller takbåge med hög kvalitet. Du kan alltid vända dig till oss när du vill köpa ett svensktillverkat takräcke eller lastbåge till din bil. Vi erbjuder modellanpassade lasthållare för de flesta bilmodeller.

Takräcken 3st till Fiat Talento, Nissan NV300, Opel Vivaro & Renault Trafic

3st lastbågar för att utnyttja taket vid lastning.
2 907 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takräcken 2st till Fiat Talento, Nissan NV300, Opel Vivaro & Renault Trafic

2st lastbågar för att utnyttja taket för lastning.
1 862 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takräcken 2st till Fiat Doblo & Opel Combo

2st Takräcken till Opel Combo & Fiat Doblo
1 736 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till
2 903 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takräcken 3st till Fiat Doblo & Opel Combo

3st Takräcken till Opel Combo & Fiat Doblo
2 698 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till
1 906 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?