Extraljusfästen och tillbehör

Här hittar du extraljusfästen och tillbehör till belysning för alla typer av fordon. Fjärrstrålkastare passar bra för den som behöver extra starkt ljus på sin arbetsbil eller personbil. Våra extraljus är testade för att hålla mot saltavlagringar i nordiskt klimat. De är också ljustestade vilket säkerställer hög kvalitet på ljuset och lång brinntid. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkter som passar för just dig.

Blockeringsdekaler till parkeringssensorer 23mm (par).

P-sensor blockerare kommer parvis tillsammans med en 3M cleaner
150 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rostfria extraljusfästen 40mm/st

Rostfria extraljusfästen som säljes styckvis. Hjälper dem som vill montera fler extraljus på 40 mm rör.
225 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rostfria extraljusfästen 42mm/st

Rostfria extraljusfästen (Klammor)
270 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rostfria extraljusfästen 76mm/st

Rostfria extraljusfästen (Klammor) 76mm rör.
297 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rostfria extraljusfästen 60mm/st

Extraljus klammor i rostfritt.
300 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Nummerplåtsfäste 3 ljus

Nummerplåtsfäste 3 ljus universal för 3 extraljus.
360 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.