Riktat varningsljus

Hos Worksystem köper du riktat varningsljus, blixtljus och belysning för arbete i mörker. Varningsljuset ger ett tydligt blinkande sken för att göra andra bilister och personer medvetna om fordonet vid arbete.
Välj en annan kategori

Riktat Varningsljus Kula (st)

Blixtljuskula LED Gul, riktat ljus 40*25mm.
628 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Riktat Varningsljus Utanpåliggande (st)

Riktat varningsljus utanpåliggande. Ger ett tydligt blinkande sken för att göra andra trafikanter medvetna om fordonet vid arbete.
647 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.