LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Tak till VITO Mixto L3 med Snoeks vägg

Art. nr.B-VITO-DH-L3H1-Y14-T-SNO

Beklädnad i sandwich polypropylene (plast) som är skräddarsydd efter bilen.

Detta material har många fördelar mot traditionella träväggar så som Hdf-skivpr och poppelplywood:
-Mycket lägre vikt
-Plasten är ett dött material som inte slår sig av fukten
-Isolerande
-Ljuddämpande

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

3.6kg
20min
3 dagar
36mån
X
1 273 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.