LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
EZ Down dämpare till baklem för Ford Ranger 2016-.
EZ Down dämpare till baklem för Ford Ranger 2016-.

EZ Down dämpare till baklem för Ford Ranger 2016-.

Art. nr.953-RANG-Y16-BD

Down är den lilla detaljen som gör den stora skillnaden!
Gör så att baklemmen fälls ner med en mjuk kontrollerad öppning utan att du behöver hålla i den eller riskera att den faller hårt på något
Passar Ford Ranger 2016-.
Egenskaper:
Längd [mm]: 290 mm
Slaglängd [mm]: 106 mm
Anslutning: Special
Monteringstid
ca 30 minuter
Teknisk information
Dämpare
Monteringsinformation
Båda vajrarna skall behållas vid montering (bilden är endast för illustrera)

Totalmått

290mm
20mm
20mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.3kg
30min
1 dag
12mån
X
1 080 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.