Larm Citroën Berlingo L2

Larm är ett stöldskydd som förebygger inbrott i din transportbil. Vi arbetar med marknadens bästa produkter. För att kunna garantera larmets funktion säljer vi enbart larm tillsammans med montering i någon av våra verkstäder.

Larm Defa DVS90

Ett av marknadens bästa billarm. Defa är det enda valet om du vill ha ett pålitligt larm. OBS! Dessa larm säljes endast ihop med montering.
4 680 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rörelsesensor DVS90

Rörelsesensor är bra i utrymmen som inte är larmad av dörrkontakterna. Till exempel till flakbilar med kåpa om du vill larma flaket.
691 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Avstörd kabel 1 meter Plug-In

Kabelförlängning 1 meter, skyddad av pansarplast samt stålkappa.
414 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Nivåsensor DVS90

Nivåsensorn skyddar mot stöld av tex. fälgar och bogsering av bilen.
839 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Dubbelverifiering Keyless DVS90

Dubbelverifiering är en extra fjärrkontroll speciellt framtagen för bilar med Keyless-system. Detta för att tjuvarna nu har system för att läsa av nycklarna och stjäla bilen.
850 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

FAQ för Larm

Ett billarm har flera fördelar bland annat avskräcker det från inbrott och ger snabb respons vid intrång.

Ett billarm kan utlösas av olika händelser beroende på hur larmsystem är utformat och vilka sensorer som används. Några exempel är: dörröppning, rörelsedetektion och tändningsförsök utan korrekt nyckel.

Frågar du oss är DEFA DVS90 marknadens bästa larm. Ett intelligent system som försvårar processen att ta sig in i bilen. För dig som vill maximera säkerheten finns en rad extra tillbehör att köpa till.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader