Inverters & strömomvandlare Citroën Berlingo L2

För att minimera timmar som man kan förlora under en arbetsdag eller vardag är det bra att ha en inverter i sin bil om man är beroende av ett laddat batteri. En inverter används med fördel i din transportbil för att kunna driva 230V elektriska produkter. Växelriktare, strömomvandlare, converter och ibland även omformare är alla ord för samma sak: En enhet som omvandlar ett batteris likström (DC) till växelström (AC). Work Systems växelriktare har en ren sinusvåg vilket innebär mindre risk för skada på känslig elektronik. Det gör att man kan använda sin inverter till många av dom verktygen man har i bilen tex. dator, borrmaskin etc. Med ren sinusvåg i din växelriktare ökar också verkningsgraden jämfört med en modifierad sinusvåg. Vet du inte vilken strömomvandlare du behöver eller hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassning för just dina behov.

Inverter 2000W 12V ren sinus

Carspa PX2000-12V Spänningsomvandlare - rena sinusformade omvandlare erbjuder utmärkt kvalitet och verklig sinusformad effekt för drift av dina favoritverktyg och andra känsliga belastningar.
5 374 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Inverter 500W 12V ren sinus

En av marknadens mest prisvärda 500Watts inverter. Perfekt för att ladda batterier, driva pc eller annan utrustning. Ren sinusvåg.
1 616 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Inverter PROsine 1800W/12V

Välbeprövad omformare som har en vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
14 427 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Inverter 1200W 12V ren sinus

Carspa PX1200-12V Spänningsomvandlare - rena sinusformade omvandlare erbjuder utmärkt kvalitet och verklig sinusformad effekt för drift av dina favoritverktyg och andra känsliga belastningar.
3 556 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Inverter Cotec SE-400, 12V

COTEC-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 400 watt. I denna fungerar det perfekt att använda eldrivna handverktyg.
2 175 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Fjärrkontroll PROsine

PROsine fjärrkontroll, inklusive 10m kabel. Hjälper dig som vill styra och avläsa från förarplats.
890 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

FAQ för Inverters & strömomvandlare

En inverter omvandlar likström (DC) till växelström (AC). Detta gör det möjligt att använda vanliga elektriska apparater och verktyg som kräver växelström i fordon eller på platser där endast likström finns tillgänglig, till exempel från ett fordonets batteri eller solpaneler.

Valet av inverter beror på dina specifika behov. Tänk på den totala effekt (mätt i watt) som dina elektriska apparater kräver och välj en inverter med tillräcklig kapacitet.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader