Extraljus Explosion D22 COMBO
Modernt LED-extraljus med en ljusstyrka på hela 12 000 lumen. Optimerad reflektor- och linsteknik ger både lång och bred ljusbild. Tilltalande design som dessutom godkänts i ett klimatkammartest med extrema förhållanden. Säljs även i flerpack.
1.735 SEK

ARBETSBELYSNING CITROËN BERLINGO L2  

Vi monterar och marknadsför välbeprövat sortiment av extraljus och arbetsbelysning som exempelvis lågbyggda, vattentäta och tåliga strålkastare i LED för krävande utemiljöer. Som exempel på interiörbelysning för din Citroen Berlingo -2018 L2 finns LED-slingor monterat i tak, även dessa uteslutande i LED. Några exempel på hur man kan koppla in dessa på är genom knapp, IR-sensor, tidsrelä eller på transportbilens originalljus. Vi erbjuder bra arbetsbelysning LED för att du ska kunna utföra ditt jobb enklare med ditt fordon. Inte nog att du kommer kunna utföra ditt jobb enklare och minimerar risker, med extraljus och arbetsbelysning förstärker du också intrycket på din skåpbil. Beroende på ditt behov kan man installera en eller flera LED lampor så du kan utnyttja din arbetsbelysning på bästa sätt. Att installera en extra LED lampa kan göra stor skillnad. Våra extraljus och arbetsbelysningar är noga utvalda och vi testar alltid våra produkter noggrant innan vi släpper dom på marknaden, exempelvis för korrosion och ljustester. Vet du inte vad du behöver för arbetsbelysning till din Citroen Berlingo -2018 L2 eller hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Extraljus kit till din arbetsbil eller personbil Prisexempel 1995 SEK

Extraljus kit

Extraljus och LED Ramper är för den som är i behov av extra starkt ljus i trafiken eller på sin arbets- eller personbil. Fjärrljus och ljusramper kompletterar ditt helljus på din bil.
Visa 1 produkter i kategorin
Extraljus och LED Ramper på din arbetsbil eller personbil Prisexempel 999 SEK

Extraljus & LED ramper

ACT-testade extraljus och LED ramper med lång brinntid. Vi har även modellanpassade kit i olika längder för montage både infällt i grillen eller monterat på frontbåge.
Visa 24 produkter i kategorin
Lösa extraljus och tillbehör Prisexempel 350 SEK

Extraljusfästen och tillbehör

Fästen för extraljus och tillbehör till extraljus.
Visa 10 produkter i kategorin
Arbetsljus för ditt fordon. Prisexempel 279 SEK

Arbetsljus

Belysning för och i ditt fordon hjälper dig att se och hitta verktyg och sortiment lättare vid mörka arbetsdagar.
Visa 23 produkter i kategorin
Tillbehör till arbetsljus - kontrollsystem, knappsatser och ledade kablar Prisexempel 170 SEK

Tillbehör Arbetsljus

Tillbehör till arbetsljus - kontrollsystem, knappsatser och ledade kablar.
Visa 14 produkter i kategorin

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader