LASTRAMPER OCH LYFTAR CITROËN BERLINGO L2 

Maskinramper, lastramper, bakgavelramper, uppkörningsramper och lyftar är produkter som underlättar tynga lyft och skapar bra tillgänglighet. Ramperna installeras innanför bilens bakdörrar och kan med ett enkelt handgrepp fällas ner mot marken redo att användas. Gasfjäderdämpare gör hanteringen extra smidig då dessa hjälper till att både är du fäller ut och in rampen. Här hittar du lastramper och lyftar för Citroën Berlingo L2. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov. 

Tvådelad Rullstolsramp B:820mm L:1820mm H:1020mm

Tvådelad ramp för smidig i- och urlastning. Rullstolsrampens grundstomme består av en aluminiumkonstruktion med godkända sidokanter.
16 130 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Tvådelad Maskinramp B:900mm L:1900mm H:1070mm

Tvådelad ramp för smidig i- och urlastning. Det suveräna halkskyddet gör lastningen säker och rampen lättare.
17 446 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Tredelad Rullstolsramp B:800mm H:920mm L:2350mm

Tredelad ramp för smidig i- och urlastning. Den tredelade rampen har lägre höjd ihopfälld än vad en tvådelad ramp har.
20 509 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Lastramper och lyftar

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?