EXTRALJUS & LED RAMPER CITROËN BERLINGO L2 

Extraljus och LED Ramper är för den som är i behov av extra starkt ljus i trafiken eller på sin arbetsbil Citroen Berlingo -2018 L2. Fjärrljus och ljusramper kompletterar ditt helljus på din bil. Med LED extraljus och LED ramp på din bil får du bättre och mer pålitligt helljus som lyser upp mörka vägar och upptäcker lättare vilt och andra faror på vägarna. Våra LED-ramper och extraljus är ACT-testade (Anti Corrosion Test), d.v.s testade för att hålla mot saltavlagringar i svensk miljö. Detta gör att våra LED extraljus och LED ljusramper kan användas för alla säsonger. De är också ljustestade vilket säkerställer hög kvalitet på ljuset och lång brinntid. Utvecklingen inom LED teknik har givit många möjligheter så som ljusramper till din bil som har låg strömförbrukning men som ändå ger ett kraftigt ljus. Med LED ljusramp och fjärrljus kan du också styla din Citroen Berlingo -2018 L2 som lyfter intrycket av bilen. Vi erbjuder både enskilda extraljus och paket. Beroende på ditt behov kan du installera ett eller flera extraljus på din bil. Att installera extralysen kan göra stor skillnad. Alla våra produkter levereras med garanti och priserna tål att jämföras. Med den senaste tekniken i våra produkter får du också bästa möjliga strålkastarljus. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig gärna att hitta de bästa extraljusen och produkter som passar dig.

Can Bus Interface för extraljus

Ger +12V när helljuset är på. Används för att styra t.e.x. extraljusrelä.
1 045 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

EXPLOSION D22 COMBO 120W 12.000 lumen

Ett större och runt extraljus med tilltalande design. Ljuset använder reflektorteknik och linsteknik för att få en bra ljusbild som både är lång och bred.
1 995 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

EXPLOSION MAX LED-ramp 520mm,180W, 16200lm

En dubbelradig ramp med combo beam, som ger både bra längd och bredd på ljuset.
2 790 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

EXPLOSION SLIM LED-ramp 520mm, 90W, 8100lm

En modern slimmad extraljusramp. Rampen har spot beam som ger bra kastlängd på ljuset.
2 290 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

EXPLOSION SLIM LED Ramp 280mm, 45W, 4100lm

En mindre ramp som placeras bredvid till exempel radarsensorer. Med combo beam, som ger bara längd och bredd på ljuset.
1 290 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Extraljus LED. 5400 lumen (med svart bakgrund)

Extraljus. 60 watt 5400 lumen, mått 180mm x 180mm djup 5mm. IP68 vattentäta.
999 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

FAQ för Extraljus & LED ramper

Extraljus är en typ av kraftigare belysning som används för att förbättra sikten på vägen. Det ger både längre räckvidd och starkare ljus än standardstrålkastarna på bilen.

Beroende på typ av extraljus och bilmodell kan monteringen skilja sig åt. Instruktioner medföljer alla våra extraljus. Känner du dig osäker hjälper vi dig gärna med installationen.

Beroende på typ av LED-ramp och bilmodell kan monteringen skilja sig åt. Instruktioner medföljer alla våra ledramper. Känner du dig osäker hjälper vi dig gärna med installationen.

Genom att använda bilväljaren som du hittar uppe i menyn kan du enkelt filtrera fram LED-ramper och andra produkter för just din bil.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader